8 leggyakoribb téma

Képes lehet szembeszállni a graviola dagnatos megbetegedésekkel?

A graviola egy rendkívül népszerű gyümölcs a trópusokon. Ezt pedig nem csupán egyedi és kellemes ízének köszönheti, hanem annak is, hogy jelentős mértékben hozzájárul az egészség megőrzéséhez, valamint számtalan betegség esetén is sikeresen alkalmazható.

Feltételezések szerin daganatos megbetegedések esetén is segíthet!?graviola

Antibakteriális és antivirális hatásait a benne található nagy mennyiségű vitaminnak, tápanyagnak, aminosavnak, esszenciális zsírsavnak és antioxidánsoknak köszönheti.

A graviola megöli a rákos sejteket?

A graviola rengeteg biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek segítségével képes lehet leküzdeni az emberiség talán legrettegettebb kórját, a rákot.

A graviola aktív összetevői között olyan vegyületek is találhatóak, melyek az orvostudomány által is bizonyítottan képesek elpusztítani a daganatos sejteket 12 különféle ráktípus esetén.

Nem véletlen tehát, hogy az Amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet a graviola fa gyümölcsét, a szúrszopot felvette a rákellenes gyógynövények listájára.

Az újabb kutatások azt is megállapították, hogy a graviola nem károsítja az egészséges sejteket, ellentétben a gyógyászatban alkalmazott adriamycinnel.

Egy 1997-ben, a Purdue Egyetemen elvégzett kutatás kimutatta, hogy a hagyományosan alkalmazott kemoterápiás kezelést számos rákos sejt túléli, mivel rezisztensekké vállnak az alkalmazott vegyi anyagokkal szemben. Ezzel ellentétben a graviola képes elpusztítania z összes daganatos sejtet, különösen a prosztata-és hasnyálmirigyrák esetében.

A paraziták a rák okozói?

Dr. Hulda Clark a Gyógyír mindenféle rákra című könyvében a rák és a paraziták kapcsolatát vizsgálja. Dr. Clark megállapította, hogy valamennyi daganatos beteg szervezetében jelen vannak a paraziták is. Ezek a kis élősködők pedig a vizeletükkel és az ürülékükkel folyamatosan mérgezik a szervezetet,  aminek következtében annyira legyengül a szervezet, hogy egy idő után már nem képes felvenni a harcot a rákos sejtek támadásaival szemben.

Dr. Cark egy olyan egyedülálló természetes kezelést dolgozott ki, mely képes lehet meggátolni a rák előrehaladását. Ennek a forradalmi módszernek pedig a középpontjában természetesen a graviola áll.

A graviola tehát alkalmas lehet arra, hogy meggátolja a daganatos sejtek közötti jelátvitelt, miközben csökkentheti az áttétek arányát is. Ráadásul minden más kezelési eljárással is kompatibilisnak tűnik, így kiegészítő kezelésként is rendkívül hatásosnak bizonyulhat a rák kezelésében a graviola.

Ennek egyik bizonyítéka pedig a Journal of Natural Products-ban megjelent tanulmány, mely szerint a graviola a benne található acetogenineknek is köszönhetően szelektíven, és 10.000-szer jobb hatékonysággal pusztítja el a rákos sejteket, mint az általánosan alkalmazott kemoterápiás kezelések.

Az egészség általános megőrzésére rendeljen graviola gyümölcsvelőt! >>>

loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Szuperélelmiszerek.com © Copyright

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]