8 leggyakoribb téma

Ismerje meg, hogyan képes elpusztítani minden rákos sejtet a graviola!

A graviola egy rendkívül népszerű gyümölcs a trópusokon. Ezt pedig nem csupán egyedi és kellemes ízének köszönheti, hanem annak is, hogy jelentős mértékben hozzájárul az egészség megőrzéséhez, valamint számtalan betegség esetén is sikeresen alkalmazható, köztük a különféle daganatos megbetegedéseket is.

Antibakteriális és antivirális hatásait a benne található nagy mennyiségű vitaminnak, tápanyagnak, aminosavnak, esszenciális zsírsavnak és antioxidágraviolansoknak köszönheti.

A graviola megöli a rákos sejteket?

A graviola rengeteg biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek segítségével képes lehet leküzdeni az emberiség talán legrettegettebb kórját, a rákot.

A graviola aktív összetevői között olyan vegyületek is találhatóak, melyek az orvostudomány által is bizonyítottan képesek elpusztítani a daganatos sejteket 12 különféle ráktípus esetén.

Nem véletlen tehát, hogy az Amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet a graviola fa gyümölcsét, a szúrszopot felvette a rákellenes gyógynövények listájára.

Az újabb kutatások azt is megállapították, hogy a graviola nem károsítja az egészséges sejteket, ellentétben a gyógyászatban alkalmazott adriamycinnel.

Egy 1997-ben, a Purdue Egyetemen elvégzett kutatás kimutatta, hogy a hagyományosan alkalmazott kemoterápiás kezelést számos rákos sejt túléli, mivel rezisztensekké vállnak az alkalmazott vegyi anyagokkal szemben. Ezzel ellentétben a graviola képes elpusztítania z összes daganatos sejtet, különösen a prosztata-és hasnyálmirigyrák esetében.

A paraziták a rák okozói?

Dr. Hulda Clark a Gyógyír mindenféle rákra című könyvében a rák és a paraziták kapcsolatát vizsgálja. Dr. Clark megállapította, hogy valamennyi daganatos beteg szervezetében jelen vannak a paraziták is. Ezek a kis élősködők pedig a vizeletükkel és az ürülékükkel folyamatosan mérgezik a szervezetet,  aminek következtében annyira legyengül a szervezet, hogy egy idő után már nem képes felvenni a harcot a rákos sejtek támadásaival szemben.

Dr. Cark egy olyan egyedülálló természetes kezelést dolgozott ki, mely képes lehet meggátolni a rák előrehaladását. Ennek a forradalmi módszernek pedig a középpontjában természetesen a graviola áll.

A graviola tehát alkalmas lehet arra, hogy meggátolja a daganatos sejtek közötti jelátvitelt, miközben csökkentheti az áttétek arányát is. Ráadásul minden más kezelési eljárással is kompatibilisnak tűnik, így kiegészítő kezelésként is rendkívül hatásosnak bizonyulhat a rák kezelésében a graviola.

Ennek egyik bizonyítéka pedig a Journal of Natural Products-ban megjelent tanulmány, mely szerint a graviola a benne található acetogenineknek is köszönhetően szelektíven, és 10.000-szer jobb hatékonysággal pusztítja el a rákos sejteket, mint az általánosan alkalmazott kemoterápiás kezelések.

loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Szuperélelmiszerek.com © Copyright

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]